• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Four Reasons

Allereerst willen wij je bedanken. Bedanken waarvoor? Voor en bezoek aan onze pagina!
Wij heten je van harte welkom als klant bij Hairstyling Valerie.

De productlijn van Four Reasons is compleet en voorziet op innovatieve wijze in de reiniging, conditioning en styling van het haar. Alle producten zijn speciaal ontworpen; voor het Europese haartype. Daarnaast is het gehele assortiment ontwikkeld door de top van toonaangevende professionals in de haarindustrie. De producten bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten. Aloë Vera kalmeert en hydrateert. Limoenextract zorgt voor volume en olijfolie-extract beschermt de haarkleur. Natuurlijk voedende plantenextracten en eiwitten versterken fijn haar.

Het met meerdere prijzen bekroonde ontwerp van de producten. Is daarmee direct herkenbaar en uniek. Geavanceerde, hoogwaardige ingrediënten met natuurlijke extracten garanderen efficiënte producten. Die ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

De productlijnen van Four Reasons zijn compleet en voorzien op innovatieve wijze in de reiniging, conditioning en styling van het haar. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor het Europese haartype en het gehele assortiment is ontwikkeld door de top van toonaangevende professionals in de haarindustrie. De producten bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten.

Four Reasons bestel je gemakkelijk & snel bij Hairstyling Valerie

Wil jij snel aan de slag met de perfecte verzorging en styling van je haar bekijk dan zeker eens ons online assortiment, of bezoek de facebook pagina van Four Reasons Nederland.

Wij geven je daarnaast ook graag advies over je haar. Heb je vragen over een van de producten, stel ze gerust via ons contactformulier, daarmee heb je altijd het advies van échte vakmensen met jarenlange ervaring in het kappersvak.

Hairstyling Valerie bestaat reeds 5 jaar. En nadat wij eerst met de producten uit onze webshop gewerkt hebben tijdens het geven van knip en kleurbehandelingen, zijn wij daarna gestart met het voeren van een online assortiment. En met succes; Klanten uit Nederland & België weten de weg naar onze webshop goed te vinden & vooral beoordelen.

Koop vandaag nog online je Four Reasons product.
Je zult versteld staan over de resultaten!

×