• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

y
Nice to meer you!

Over mij

#Hallo

Valerie

Hairstyling Valerie staat voor kwaliteit voor het door u gewenste kapsel, geknipt en gestyled door de kapster Valerie uit Heerlen, voor zowel mannen als vrouwen, jong en “oud”.

Wat fijn dat u mij heeft gevonden. Mijn naam is Valerie, al 9 jaar trots eigenaresse  van Hairstyling Valerie, Kapster aan huis in Parkstad e.o.

Mijn jarenlange ervaring  in verschillende kapsalons staat garant voor perfecte kapsels en tevreden klanten. Ik ben gediplomeerd allround kapster met 18 jaar ervaring in het kappersvak. Alle behandelingen die in een kapsalon worden gedaan, zoals knippen, kleuren, permanenten en watergolven kan ik bij u thuis komen doen.

Ik werk uitsluitend met producten van de wereldwijd bekende kappersmerken: CHI FAROUK SYSTEMS en KIS. Deze producten staan voor goede kwaliteit, houdbaarheid en betaalbaarheid.

Bij mijn behandelingen hoeft u niets in huis te hebben, ik neem alle benodigdheden mee. Op de afgesproken datum en tijd kom ik bij u langs voor de afgesproken behandeling, we hebben alleen een stoel nodig.

Alle behandeling gaan net zoals in de salon; spoelen en wassen doe ik zelfs eventueel met mijn mobiele wasbak.

Ik hoop dat ik u mag verwelkomen als klant van Hairstyling Valerie, in een gezellige sfeer, zorg ik dat u tevreden bent over uw hippe, trendy of casual coupe!

×